Slaapcongres Nederland

Slaapcongres Nederland

Posters

 

Postersessie en datablitz

Tijdens SLAAP 2019 is er veel ruimte voor jonge wetenschappers om eigen werk te presenteren. Naast interessante praatjes en netwerken met alle slaaponderzoekers van Nederland is er een postersessie, gevolgd door een datablitz. In de datablitz mag iedereen die een poster presenteert 1 minuut 1 dia presenteren om het aanwezige publiek enthousiast te maken voor het bezoeken van zijn of haar poster. 

 

Publieksprijs en Piet Visser Posterprijs

Dit jaar zullen zowel een jury als het publiek de posters beoordelen, de beste posters worden beloond met een prijs. Door stickers op de favoriete poster te plakken bepaalt het publiek de winnaar van de publieksprijs. 
De jury bepaalt wie aan de haal gaat met de Piet Visser Posterprijs van de NSWO: een mooie wisseltrofee en €500,- die door een jonge wetenschapper gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld congresbezoek. Deelname voor beide prijzen is voorbehouden aan jonge wetenschappers (bijv. studenten, PhD studenten, postdoc, aio, psycholoog i.o.).

 

Meedoen en eigen werk presenteren?

Iedereen is van harte uitgenodigd posters mee te nemen. Belangrijk: het is toegestaan recent gepresenteerde posters opnieuw te tonen! 
Stuur voor 26 oktober 2019 een abstract van je poster (maximaal 250 woorden) én een powerpoint slide zonder animaties voor de datablitz naar M.S.Schinkelshoek@lumc.nl. Vergeet niet om je ook aan te melden voor SLAAP 2019 zelf. Ben je nog geen NSWO-lid? Word lid via https://www.nswo.nl/word-lid/!

 

 

 

 

 

 

 
 

© Slaapcongres Nederland 2019

Ontwikkeld door De Webmakers